Χαμός στο Σερβία-Αλβανία! - Διεκόπη το ματς! (Video)

Απίστευτη τροπή πήρε η αναμέτρηση στο Βελιγράδι ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία, για τον 9ο προκριματικό όμιλο του EURO 2016 και δίκαια, όπως αποδείχθηκε, το εν λόγω ματς είχε χαρακτηριστεί παιχνίδι υψίστου κινδύνου από τη FIFA, λόγω των πολιτικών διαφορών των δυο χωρών, με κύριο θέμα την περιοχή του Κοσόβου.

Στο 45ο λεπτό (0-0 το σκορ έως τότε), τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι με την αλβανική σημαία διαμορφωμένη στο σχήμα του Κοσσυφοπεδίου, εμφανίστηκε πάνω από τον αγωνιστικό χώρο. 

Όταν έφτασε αυτό αρκετά χαμηλά, ο παίκτης των «πλάβι» Στέφαν Μίτροβιτς έπιασε τη σημαία και ο Γκούντελι την άρπαξε με άκομψο τρόπο.

Η ενέργεια αυτή εξόργισε τους παίκτες της Αλβανίας που «όρμηξαν» στον Μίτροβιτς και ακολούθησε γενική σύρραξη, η οποία οδήγησε τον διαιτητή, Μάρτιν Άτκινσον, να διακόψει την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η  ένταση επεκτάθηκε και στις εξέδρες, όπου οι Σέρβοι συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αρκετοί οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια να προκληθεί χάος.

Posted in ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *