Υφυπουργός παιδείας: Θα κερδίσουμε το στοίχημα για τη φετεινή σχολική χρονιά!

«Εκτιμώ ότι η φετινή σχολική χρονιά θα είναι ένα στοίχημα που θα έχει κερδηθεί, είπε σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας Α. Δερμεντζόπουλος , στη συνάντηση με τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης, Γ. Ορφανό, και σημε;iωσε

Α. Η φετινή αχολική χρονιά ξεκινά με δύσκολες συνθήκες αλλά οι προοπτικές φαίνονται πολύ θετικές.

Β.Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα έχουν καλυφθεί τα κενά των καθηγητών, σε μεγάλο ποσοστό και εκτιμώ ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, το θέμα θα έχει κλείσει.

Γ.Ίσως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, που τα βιβλία θα φτάσουν έγκαιρα παντού.

Δ.Το θέμα των καθηγητών είναι ένα θέμα που το συζητάμε και πιστεύω ότι θα το φέρουμε εις πέρας, παρ' όλη την ύπαρξη κενών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη,  Απόστολο Τζιτζικώστα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του υπουργείου Παιδείας, με ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, τη νέα σχολική περίοδο. Παράλληλα, στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν και ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας του Υπουργείου Παιδείας, με στόχο την έγκαιρη επίλυσή τους εν όψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους.

Posted in ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *