Το υπουργείο ζητά από τους Λυκειάρχες να επανεκδώσουν τα αποτελέσματα των μαθητών της Α Λυκείου!

Η Ομάδα Υποστήριξης myschool  του υπουργείου Παιδείας με έγγραφο που απέστειλε προς τους Διευθυντές των Λυκείων ζητά να προβούν  σε νέα έκδοση των αποτελεσμάτων (βαθμολογικών επιδόσεων των μαθητών) , διότι:
Α. Μέχρι τώρα, στις Φυσικές Επιστήμες, αν ο μαθητής σε ένα από τα κλαδικά μαθήματα (Φυσική, Χημεία, Βιολογία) είχε βαθμό κάτω από τη βάση, τότε παραπεμπόταν στο μάθημα.
Β.Πλέον, αν σε ένα από τα κλαδικά μαθήματα (Φυσική, Χημεία, Βιολογία) έχει βαθμό κάτω από τη βάση, αλλά ο βαθμός του μαθήματος «Φυσικές Επιστήμες» (που προκύπτει από τα 3 κλαδικά μαθήματα) είναι πάνω από τη βάση, τότε ο μαθητής προάγεται.
Αυτό σημαίνει ότι τα  Λύκεια που ήδη εξέδωσαν τα αποτελέσματα και έχουν παραπέμψει μαθητές  θα πρέπει να τα επανεκδώσουν.


ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
Αξιότιμοι Διευθυντές,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο ΠΣ myschool εφαρμόστηκε το ΠΔ 68/2014 για Α’ ΓΕΛ, Α’ εσπερινό ΓΕΛ, Β’ εσπερινό ΓΕΛ.
Μέχρι τώρα, στις Φυσικές Επιστήμες, αν ο μαθητής σε ένα από τα κλαδικά μαθήματα (Φυσική, Χημεία, Βιολογία) είχε βαθμό κάτω από τη βάση, τότε παραπεμπόταν στο μάθημα.
Πλέον, αν σε ένα από τα κλαδικά μαθήματα (Φυσική, Χημεία, Βιολογία) έχει βαθμό κάτω από τη βάση, αλλά ο βαθμός του μαθήματος «Φυσικές Επιστήμες» (που προκύπτει από τα 3 κλαδικά μαθήματα) είναι πάνω από τη βάση, τότε ο μαθητής προάγεται. 
Παρακαλείστε να προβείτε σε νέα έκδοση αποτελεσμάτων.


 Με εκτίμηση, Ε.Μπίτσικας

Posted in ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *