Πόλεμος έχει ξεσπάσει για τα Θρησκευτικά!

Νέος πόλεμος έχει ξεσπάσει για τα Θρησκευτικά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να χαρακτηρίζει ανοησίες τις προαναγγελίες της  Σίας Αναγνωστοπούλου για απαλλαγή από τη διδασκαλία του μαθήματος χωρίς αιτιολόγηση.

Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε δηλώσεις από το Σιδηρόκαστρο, όπου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να παρακολουθήσει την φιλανθρωπική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος και την Κυριακή το πρωί να τελέσει τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου Ύψωσης Τιμίου Σταυρού στο οχυρό Ιστίμπεη.

Όταν ρωτήθηκε για την πρόταση του υπουργείου, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε: «Δεν είναι του υπουργείου. Κάποια κυρία που έχει ορισμένες ιδέες της ήρθε στο μυαλό...», ενώ πρόσθεσε με νόημα πως αρμόδιο για αυτό το θέμα είναι το Σύνταγμα. «Πρέπει οι Έλληνες επιτέλους να σοβαρευτούμε και να μην ακούμε τις ανοησίες του ενός και του άλλου», τόνισε.

«Το Σύνταγμα κανονίζει ποια είναι πορεία αυτού του κράτους και λέει ότι η παιδεία μας πρέπει να είναι εθνική, χριστιανική, ελληνοχριστιανική. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει. Αν θέλουμε να τα αλλάξουμε αυτά τα πράγματα, θα αλλάξει το Σύνταγμα αλλά το Σύνταγμα δεν αλλάζει με μια λέξη, θα περάσει πρώτα από τις καρδιές μας και τις καρδιές των Ελλήνων» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Posted in ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *