Ποιος είναι ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών [ΕΚΠΑ]

Ο Μελέτιος - Αθανάσιος Δημόπουλος αναδείχθηκε νέος πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από τη σημερινή ηλεκτρονική ψηφοφορία που διεξήχθη. Ο κ. Δημόπουλος είναι πρόεδρος και καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής της πανεπιστημιακής Θεραπευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ΠΓΝΑ Αλεξάνδρα» που ανήκει στην Ιατρική Σχολή.

Τα ''Φοιτητικά Νέα'' σας παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας Πρυτανικών Εκλογών 2015, τα οποία έχουν ως εξής:

Στη σημερινή ψηφοφορία για την ανάδειξη Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ψήφισαν 1.834 εκλογείς. Πρύτανης αναδείχθηκε ο Καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος

Αποτελέσματα Ψηφοφορίας Πρυτανικών Εκλογών

Σήμερα Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 διεξήχθη η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από 7:00 - 18:00.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρέσχε η ηλεκτρονική πλατφόρμα «ΖΕΥΣ», επί συνόλου 1.834 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων ψήφισαν 1.468 εκλογείς.

Οι υποψήφιοι, κατ' αλφαβητική σειρά, έλαβαν τις εξής ψήφους:

Δημόπουλος Μελέτιος-Αθανάσιος: 844 (οκτακόσιες σαράντα τέσσερις)

Ιωαννίδης Ιωάννης: 270 (διακόσιες εβδομήντα)

Καραμαλέγκου Ελένη: 319 (τριακόσιες δέκα εννέα)

Λευκά: 35 (τριάντα πέντε)

Συνεπώς ο Καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, λαμβάνοντας 844 ψήφους συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των ψηφοφόρων και συνεπώς εξελέγη Πρύτανης.

Posted in ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *