Ποια σχολεία δε θα λειτουργήσουν αύριο λόγω παγετού- Νεότερη ενημέρωση

Την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων Δήμων της Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, λόγω του παγετού.

Η ανακοίνωση αφορά τα δημοτικά διαμερίσματα: Θρακομακεδόνων, Βαρυμπόμπης, Ολυμπιακού Χωριού του Δήμου Αχαρνών, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Διονύσου, δηλ. Διόνυσος, Κρυονέρι, Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη, Σταμάτα, Ροδόπολη, στα δημοτικά διαμερίσματα Αφιδνών, Αυλώνα, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Καλάμου, Πολυδενδρίου, Μαλακάσας του Δήμου Ωρωπού και στα δημοτικά διαμερίσματα Βαρνάβα και Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα. Στις υπόλοιπες περιοχές , η λειτουργία ή μη των σχολείων μπορεί θα αποφασισθεί με ευθύνη του διευθυντή του σχολείου , ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, σε περίπτωση που επικρατήσει παγετός .

ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, αποφάσισε σε συνεννόηση με τις δώδεκα Δημοτικές Αρχές του Τομέα να ανακοινώσουν οι Δήμοι τη διακοπή ή μη των μαθημάτων στα σχολικά συγκροτήματα.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι παρακάτω Δήμοι αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού ιδιαίτερα στις πρωινές ώρες στους εξής Δήμους:
Δήμος Αγίας Παρασκευής
Δήμος Αμαρουσίου
Δήμος Βριλησσίων
Δήμος Νέου Ηρακλείου
Δήμος Κηφισιάς
Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης
Δήμος Μελισσίων - Πεντέλης
Δήμος Παπάγου - Χολαργού
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού
Δήμος Χαλανδρίου
Ανοικτά θα παραμείνουν τα σχολεία στους Δήμους:
Δήμος Νέας Ιωνίας
Δήμος Μεταμόρφωσης

Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα.

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
 Με την 2990/5/7-1-2015 απόφαση της Περιφέρειας κλειστά θα παραμείνουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις, παγετός) τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόπη και Ολυμπιακό Χωριό.

Μετά από αυτοψία ωστόσο και με την υπ’ αριθμ: 15/585/07-01-2015 Απόφαση Δημάρχου κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 08/01/2015 και τα εξής σχολεία:

28ο Δημοτικό Σχολείο (ΚΑΠΟΤΑ)

24ο Δημοτικό Σχολείο (Πλάτωνας)

35ο Νηπιαγωγείο (Πλάτωνας)

21ο Δημοτικό Σχολείο (Μπόσκιζα)

24ο Νηπιαγωγείο (Μπόσκιζα)

11ο Δημοτικό Σχολείο (Αμυγδαλέζα)

15ο Νηπιαγωγείο (Αμυγδαλέζα)

27ο Νηπιαγωγείο (Αμυγδαλέζα)

19ο Δημοτικό Σχολείο (Πανόραμα)

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 Σας ενημερώνουμε  ότι αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί καθώς και τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗΣ

Με Απόφαση του Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης τα Δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου  θα παραμείνουν κλειστά
την ΠΕΜΠΤΗ 8/1/2015 λόγω επικινδυνότητας των δρόμων και δυσκολίας πρόσβασης.

ΕΥΒΟΙΑ
ΕΡΕΤΡΕΙΑ

Την διακοπή των μαθημάτων στις 8-1-2015 στις σχολικές μονάδες της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης όλης της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου Ερέτριας, αποφάσισε η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 
Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 08 Ιανουαρίου 2015, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΘΗΒΑ

Λόγω της προηγηθείσας χιονόπτωσης καθώς και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει παγετός, ο Δήμος Θηβαίων καθορίζει τα ακόλουθα :Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας, Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 από τις 09:45.
Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στο Λουτουφί θα παραμείνει κλειστό

 ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων  εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού (βρεφονηπιακός σταθμός, παιδικοί σταθμοί, σχολεία Πρωτοβάθμιας και σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) έως και την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα υπάρξει νέα ενημέρωση, αποφάσισε ο  Δήμαρχος  Παναγιώτης  Κεπαπτσόγλου  

ΝΕΣΤΩΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νεστωρίου, έως την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα υπάρξει νέα ενημέρωση, αποφάσισε ο Δήμαρχος Πασχάλης Κκέτσος.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου,   Μαρία Καναβάκη, αύριο Πέμπτη 08-01-2015 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού τα παρακάτω σχολεία.
Νηπιαγωγεία: Δαφνών, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Βλάσση, Προφήτη Ηλία, Κυπαρισσίου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Βενεράτου.
Δημοτικά: Δαφνών, Βασιλειών, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Σύλλα, Καρκαδιώτισσας, Βενεράτου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Προφήτη Ηλία.
Γυμνάσια: Προφήτη Ηλία, Βενεράτου, Αγίου Μύρωνα. Λύκειο: Αγίου Μύρωνα

ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Έντονη χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν από χθες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με όλους σχεδόν τους οικισμούς να ντύνονται στα λευκά.

Άμεση ήταν από την πρώτη στιγμή η κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής, στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας, με τα μηχανήματα έργου του Δήμου να βρίσκονται επί ποδός, διατηρώντας ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους των οικισμών για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων. Σημαντική υπήρξε και η συμβολή μηχανήματος της 133 Σμηναρχίας Μάχης Καστελλίου.

Λόγω του παγετού, με απόφαση του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, κλειστοί παραμένουν σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Επιπλέον, αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Με δεδομένες τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η πολιτική προστασία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας εφιστά την προσοχή σε δημότες και επισκέπτες, ενώ συνιστά να αποφεύγονται κατά το δυνατόν οι άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή.

 ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ
Ο Δήμαρχος Σητείας Θ. Πατεράκης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας για μία ημέρα την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 των παρακάτω Σχολείων,  Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου του Δήμου Σητείας, λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών, και συγκεκριμένα χιονόπτωση και ολισθηρότητα του οδοστρώματος, για την ασφάλεια των μαθητών,  προς αποφυγή ατυχημάτων.

1.   Νηπιαγωγείο Ζήρου

2.   Δημοτικό  Σχολείο Αρμένων

3.   Γυμνάσιο Χανδρά.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς- Μουρεσίου Π. Κουτσάφτης αποφάσισε τη μη λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου,  την Πέμπτη 8ην Ιανουαρίου 2015.

ΓΡΕΒΕΝΑ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

 Με απόφαση του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Καραστέργιου Δημήτρη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 θα ανοίξουν στις 9:30 π.μ.

ΕΒΡΟΣ

Τη διακοπή λειτουργίας όλων των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας σε όλο το Δήμο Σουφλίου, για την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 και την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015,αποφάσισε ο Δήμαρχος Ε. Πούλλιος.

Posted in ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *