ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ στο CERN: Δείτε τι βρήκαν και το κρύβουν...

Από το διάσημο ελβετικό εργαστήριο CERN, που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και εργάζεται όλη η αφρόκρεμα των επιστημόνων του κόσμου και μεταξύ αυτών και Έλληνες, έστειλαν μια δέσμη νετρίνων σε άλλο ερευνητικό κέντρο στο Gran Sasso, που βρίσκεται 730 μίλια μακριά.

Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso γρηγορότερα απο το φως...! 16.000 φορές κάνανε το πείραμα και πάντα έβγαινε οτι τα νετρίνα έτρεχαν γρηγορότερα απο το φως!
Για μας τους απλούς ανθρώπους λέμε και τι έγινε; Ας τρέχουν...
Οι επιστήμονες που το ανακοίνωσαν σε λίγο παραιτήθηκαν απο την δουλειά τους. Το πρόγραμμα του εργαστήριου CERN σταμάτησε λόγο "βλάβης". Τώρα βρέθηκε να πάθει βλάβη...! Γιατί τόση αναστάτωση και μυστικότητα;
Γιατί με το που βρήκανε οτι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορότερα απο το φως, πάει περίπατο όλη σχεδόν η φυσική και καταργείται ο νόμος του Αϊνστάιν... Αυτός ο νόμος του Αινστάιν μας καθήλωνε στο δικό μας πλανητικό σύστημα. Δεν μπορούσαμε να βγούμε ,να πάμε σε άλλο πλανητικό σύστημα γιατί χρειαζονταν δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες χρόνια να επισκεφτούμε το πλησιέστερο πλανήτη έξω απο τον δικός μας. Τώρα πηγαίνει αυτόματα. Οι αποστάσεις εκμηδενίζονται...!
Να γιατί σταμάτησαν όλα στο πρόγραμμα CERN. Αυτό που βρήκαν τώρα θα το εκμεταλευτούν μόνο οι λίγοι. Δεν είναι για όλο τον κόσμο...

Πάνω το εργαστήριο CERN και η αναπαράσταση του πειράματος που απέδειξαν ότι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορότερα απο το φως (300.000 χιλ./sec ή 7,5 φορές τον γύρο της γης σε 1 δευτερόλεπτο).

 

Posted in ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *