Κανονικά οι εξετάσεις και φέτος για τις Αστυνομικές Σχολές

 Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, η οποία  αναμένεται να σταλεί στα Λύκεια:
 A.Κατά το τρέχον σχολικό έτος 2014-2015 οι εξετάσεις  εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή  Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιηθούν  κανονικά και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές  κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
 B.Επίσης, η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (για  Αστυνομικούς) θα δεχτεί υποψηφίους (ήδη υπηρετούντες  Αστυνομικούς) των πανελλαδικών εξετάσεων του 2015 και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.
Γ.Σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες επιλογής για τους υποψηφίους των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας, προϋπόθεση είναι ο υποψήφιος να έχει κριθεί ικανός για τις Σχολές αυτές κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργούνται για το σκοπό αυτό από τις ίδιες τις Σχολές σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Η σχετική προκήρυξη, που περιγράφονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και η διαδικασία των προκαταρκτικών εξετάσεων, ανακοινώνεται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ώστε οι υποψήφιοι να την αναζητήσουν προς ενημέρωσή τους.
ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Posted in ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *