Δρίτσας: Kαταγγέλω τον Υπουργό Παιδείας!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θ. Δρίτσας καταγγέλλει τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο ότι «από το Υπουργείο Παιδείας, με έξοδα του ελληνικού λαού, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής της υποψηφιότητας του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος στηρίζει ανοιχτά».

Διαβάστε ολόκληρη την Καταγγελία

«Με ανησυχία και βαθύ προβληματισμό, καταγγέλλω τον Υπουργό Παιδείας κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο, γιατί από το Υπουργείο Παιδείας, με έξοδα του ελληνικού λαού, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής  της υποψηφιότητας του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος  στηρίζει ανοιχτά.

Είναι φανερό ότι αναβιώνει ο παλαιοκομματισμός, στη πιο κυνική του εκδοχή.

Αυτό το ψηφοδέλτιο αλλά και οι υποστηρικτές του, επιβεβαιώνουν ότι όχι μόνον δεν φέρνουν τίποτα νέο, αλλά αντίθετα ακολουθούν με κυνικό τρόπο τις πιο άθλιες μεθόδους του παλαιοκομματισμού που ο λαός τον έχει καταδικάσει οριστικά.  

Καλώ τον κ. Αρβανιτόπουλο να λογοδοτήσει. Τα ζητήματα αυτά, είναι πολύ σοβαρά, δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκπρόσωπο του λαού να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο».

Αρνείται το Υπουργείο Παιδείας

Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα ιστοσελίδας «περί δαπανών του ΥΠΑΙΘ για προεκλογικούς σκοπούς» το υπουργείο δηλώνει ότι «ουδεμία αποστολή εντύπου ή άλλου υλικού έχει πραγματοποιηθεί από το ΥΠΑΙΘ για σκοπούς εκτός των αρμοδιοτήτων του και συνακόλουθα καμία δαπάνη σχετική δεν έχει πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας πολιτικής ηγεσίας.»

«Οτιδήποτε υποστηρίζει αντίθετη άποψη είναι υποβολιμαίο και συκοφαντικό» καταλήγει η ανακοίνωση.

Posted in ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *