Βράζει η Νομική - Μήνυση για την κατάληψη κατέθεσε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ!

Υπό κατάληψη για πέμπτη ημέρα τελεί από αντιεξουσιαστές η Νομική. Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ άναψε το πράσινο φως για επέμβαση της αστυνομίας.

Καζάνι που βράζει θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στην Νομική Σχολή Αθηνών με τους αντιεξουσιαστές να περιφρουρούν την κατάληψη και να μην επιτρέπουν στους φοιτητές ούτε να πλησιάσουν.
nomiki-sxoli-athinon-660_0Τη μήνυση για την κατάληψη της Νομικής και διακεκριμένες φθορές κατέθεσε χθες Δευτέρα στην εισαγγελία της Αθήνας ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θάνος Δημόπουλος. Είχε προηγηθεί η άσκηση ποινικών διώξεων για ένα κακούργημα και σειρά πλημμεληματικών πράξεων από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο. Επιπλέον ο εισαγγελέας ζήτησε και την παρέμβαση της αστυνομίας ώστε να αποτραπεί η τέλεση νέων αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων.

Με αυτό τον τρόπο άναψε το πράσινο φως για επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να απομακρυνθούν οι καταληψίες και να ξεκινήσουν και πάλι τα μαθήματα στη Νομική.

Posted in ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *